Astăzi a fost ziua cea mare a vernisajului expoziției Tehnica mai în joacă mai în serios. Evenimentul a fost un succes, expoziția fiind vizitată de sute de copii, părinți și mulți prieteni, deși a fost concurată o bună parte din zi de corturile cu diverse activități amenajate pe aleea centrală a parcului de Armata română.

Sunt prezenți cu standuri și Asociația Macedonenilor din România și Spitalul de Jucării.

Am avut și câteva vizite surpriză : un cuplu de tineri căsătoriți (cărora le urăm autobuz de piatră) împreună cu nașii  și un grup de copii mai mari cărora le place să se joace de-a războiul.

Am avut o discuție interesantă cu un domn distins în vârstă de 87 de ani, fost angajat al Muzeului Tehnic și elev al profesorului Leonida : Ștefan Serincu.

Ne-am întâlnit cu prieteni colecționari Ștefan Mureșan, KSM, Andy Sinboy.

De la ora 15 timp de o oră am participat la emisiunea „Ca pe roate”realizată de Dan Creța si Miruna Zăgănescu de la Radio Romania Actualități

Mulțumirile noastre pentru organizarea expoziției doamnei directoare Laura Maria Albani și doamnelor muzeografe Olimpia Dăncescu și Cristina Untea. Mari mulțumiri și prietenilor care ne-au ajutat la amenajare Paul și Robert.

Post by Cristian Dumitru

Presedintele Asociatiei Muzeul Jucariilor